2011. április 23., szombat

Bérleti szakmai gép tisztítása matracok

Bérleti tiszta szakmai gép matracok:
Tisztítsa meg a matrac száraz és vegyszermentes a szakmai tisztább.

A szakmai tisztítsa meg a matracok, kárpitos bútorok és szőnyegek ugyanolyan fontos, mint a napi fogmosás.

Ha tiszta a matracok, kárpitos bútorok és szőnyegek, legalább évente egyszer szakmai, köszönhetően csökken a komoly egészségügyi kockázatot jelent sokszor.

A háztartások háziállat, akkor tiszta, legalább évente kétszer.

Miért a szakmai matrac tisztítása olyan fontos?

A matrac vitathatatlanul a legmocskosabb tárgyat, melyekkel mintegy harmada életünk szoros kapcsolatot. Az okok a higiéniai és az egészségtelen állapot különbözőek, egy dolog közös: ez volt a lövés nagyrészt az elmúlt két évtizedben. A gyártók készít kiváló minőségű, és akár 15 év garancia. Ennek megfelelően sok is a gép használatát. Gyakran 20 vagy több év alatt! Az egységes belső klíma szempontjából hőmérséklet és a páratartalom, hogy a matrac ideális élőhely a poratkák, baktériumok, vírusok és spórák. Matracok ma alig vetítették, akkor túl nagy, ormótlan, nincs idő és megfelelő hely rá.

A mi igazi ellenségei alig látható. 200 poratka még mindig kényelmes egy mérkőzés feje szögletes.

Minden mozgás kihat a matrac, mint egy fújtató. A gyakran hatalmas tömege poratka (akár egymillió egy dupla matrac) termel a veszélyes atka ürülékében. Ez keveredik a többi por és piszok robbanásveszélyes keverék, amit keverjük minden mozgását. Ezek a "felhők" kapni, valamint alvás közben a száj, az orr, a szem és a bőr. A rettegett házipor-allergia, hörghurut, viszketést és a gyulladást a nyálkahártya látni más dolgokat emiatt.
Ár: VB
01578-4951986