2011. október 31., hétfő

Gear 4 Angry Birds tok hátlap Iphone 4 - Jelenlegi ára: 450 Ft

Főbb jellemzők:
- Szín:  Fekete
- Új, jó minőségű
- Tökéletes védelem kopás, karc, por, újjlenyomatok ellen valamint bump-ként is funkciónál.
- Egyedi kialakításnak köszönhetően könnyű és tartós.
- Könnyen felrakható és eltávolítható.
Műszaki adatok:
- Súly: 35 g
- Méret: 11, 6 * 6 * 1 cm
Aukció tartalma:
- 1 db Angry Birds Gear 4 tok/hátlap iPhone 4G-hez
Aukcióval kapcsolatos információk:
Rendelés során a megjegyzés rovatban kérem, tüntesse fel a választott színt, amennyiben erre van opció. Ha nem kerül feltüntetésre véletlenszerűen történik a kiválasztása/kiküldése.
A licitálást követően kérem, mindenki jelentkezzen a megrendelt termékért e-mailben.
Sikeres kapcsolat felvétel után,  utaláskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel a VATERA azonosítódat (amelyről a termék meg lett vásárolva), ezzel nagyban megkönnyíted a dolgomat és így gördülékenyebben, gyorsabban halad a megrendelés ügyintézése!
Szállítással kapcsolatos információk:
 
A terméket csak külföldi küldeményként tudom kézbesíteni, melynek a szállítási ideje általában 12-25 munkanap. Személyes átvételre, utávételre nincs lehetőség. A termék árát és szállítási költségét kérem a vásárlási értesítő kiküldését követően 5 munkanapon belül rendezni szíveskedjen.   A termék árának jóváírásától számít a szállítási határidő.
Megkérnék minden kedves licitálót, aki nem tudja kivárni az esetleges 25 munkanapos szállítási időt kérem ne licitáljon!
 
Szállítási díj:
A termék aktuális szállítási díja minden esetben a termék adatlap „ szállítási és garanciális feltételek”  menüpont alatt megtalálható. Kérem vegye figyelembe,   mivel a csomag külföldről érkezik nem azonos a Magyar Posta díjszabásával. A megadott szállítási és garanciális feltételektől emiatt eltérni nem tudok.
Postai befizetésekből rengeteg kellemetlenség adódik, a név és az azonosító fel nem tüntetése miatt kéretik mellőzni.
 
További információk:
 
Az aukció leütése után 24 órán belül email címére elküldöm a vásárlói értesítőt, mely a szükséges adatokat tartalmazza, amennyiben nem kapná meg kérem jelezze felém egy másik email címről.
A garancia minden termékre 1 hónap. Hibás termék esetén kérlek jelezd kézhezvételtől számított 4 munkanapon belül email-en keresztül, illetve postázd vissza 7 munkanapon belül a levelezésünkben megadott címre. Hibás termék esetén, a megbeszéltek szerint kicseréljük vagy visszautaljuk a befizetésre került összeget. Munkámból adódóan telefonon ritkán vagyok elérhető, ezért kérem amennyiben megoldható email-ben keressen fel. Ha  a szállítással, vagy a termékkel bármilyen problémája felmerül kézbesítést követően, kérem jelezze felém, hogy azt orvosolni tudjam.   Számomra  fontos a vevő maximális elégedettsége, ezért minden tőlem telhetőt meg teszek , hogy Önt is elégedett vásárlóim kőrében tudhassam.
 
Kellemes Vaterázást!



Jelenlegi ára: 450 Ft

Az aukció vége: 2011-11-15 12:28
. Gear 4 Angry Birds tok hátlap Iphone 4 - Jelenlegi ára: 450 Ft