2011. december 28., szerda

FLUKE, JOANNE - KARÁCSONYI HABCSÓK ÉS GYILKOSSÁG - Jelenlegi ára: 2 201 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
204193
FLUKE, JOANNE
KARÁCSONYI HABCSÓK ÉS GYILKOSSÁG
A puding próbája az evés. A minnesotai kisváros, Lake Eden apraja, nagyja végső tesztnek veti alá a lakói nevével fémjelzett szakácskönyvben szereplő ételeket, mégpedig a közösségi házban rendezett karácsonyi büfén. Megízlelhetik Edna Ferguson nem egészen svéd húsgombócát, Delores E-Z lasagnaját, Andrea ünnepi zseléjét, és Hannah napfény csokoládétortáját.
Hannah Swensen számára a karácsony olyan, akár a legfinomabb csokimáz egy remekbe sikerült tortán. És ezúttal minden hozzávaló megvan a tökéletes ünnephez. Amíg ő a Süti Édenben szorgoskodik a napi finomságokkal, már alakul az esti mulatság. Hiszen, ha a város legremekebb receptjeihez hozzáadjuk Hannah két, fel-felbukkanó hódolóját, egy csipetnyit a minden perces kismama Andreából, pár csöppet az anyjából meg a hamisítatlan angol lord udvarlójából mit is kaphatunk? Egy katasztrófa receptjét - pedig a legzaftosabb hozzávaló még hátravan...
A nemrégiben elvált Martin Dubinski vadonatúj hitvesével, Brandivel jelenik meg a karácsonyi büfén. A Las Vegas-i showgirl az állatvédőket - így Hannah-t is - hergelő módon talpig szőrmében, felékszerezve tetszeleg, míg az ex nej olyan, akár egy lefagyasztott tojássárgája. És amikor eltűnik Delores Swensen antik tortakése, a parkolóban bukkannak rá az új - és immár néhai - Mrs. Dubinski dekoltázsában.
Mivel a hóvihar a gyilkosság helyszínén ,, marasztalja" a városka lakóit, Hannah-nak kéznél vannak a nyomozás kellékei: a fél város és köztük a gyilkos is... Így tüstént beveti nyomozói tehetségét, hogy megoldja az ügyet. Ahogy a hóvihar fokozódik, Hannán múlik, hogy ki tudja-e ásni a nyomokat, hogy mindenkit megnyugtathasson: ez a karácsony már nem tartogat több halálos meglepetést.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 2 201 Ft

Az aukció vége: 2011-12-28 05:02
. FLUKE, JOANNE - KARÁCSONYI HABCSÓK ÉS GYILKOSSÁG - Jelenlegi ára: 2 201 Ft